Hur man får flera instagram följare

Instagram är en mycket visuell marknadsföringskanal för ditt företag med en möjlighet att bygga en lojal publik som växer med ditt företag. Faktum är att över 500 miljoner Instagramanvändare använder i appen varje dag.

 

Men som alla sociala nätverk finns det rätt sätt att använda Instagram, fel sätt att använda den och smarta sätt att använda den på.

I det här inlägget kommer vi att visa dig hur du effektivt kan använda Instagram för att öka engagemanget och öka antalet följare över tid – en som är full av riktiga fans, inte inaktiva falska konton.

1. Använd rätt Instagram hashtags

Ditt mål på Instagram är att engagera din nuvarande målgrupp regelbundet och samtidigt öka ditt antal riktiga följare. Att lägga ut nya, intressanta och engagerande foton kommer att uppfylla det första kravet, men för att börja växa kommer hashtags vara oerhört viktigt. Att hashtagga dina foton gör det enkelt för människor som söker efter specifika termer att hitta dina foton.

Så vilka hashtags ska du använda? Precis som på Twitter och andra sociala webbplatser använder Instagramanvändare vissa hashtags mer än andra. Om du använder populära hashtags är det mycket mer troligt att du når nya användare och blir upptäckt.

 

Att använda hashtags är en sak, att använda rätt taggar är en helt annan.

Populära taggar kommer sannolikt att ge dig ytterligare engagemang och gilla, men de kommer inte att leda till ökat långsiktigt engagemang, nya intresserade följare, och viktigast av allt, försäljning.

Om du vill tagga dina foton ordentligt måste du hitta och använda de mest relevanta hashtaggarna. Detta betyder att du måste göra en grundlig undersökning för att se till att du använder hashtags som inte bara beskriver ditt företag utan också söks på Instagram.

 

 

Du kan också hitta relaterade hashtags och deras popularitet om du söker efter något av dina målsökord direkt i Instagram-appen. Tänk på att Instagram tillåter högst 30 hashtags per inlägg. Dessutom kommer de populära orden att förändras över tid, så se till att du går igenom dina hashtaggs med några månader varsel för att se till att du använder de bästa möjliga termerna.

Du kan också ta hashtag-idéer från konkurrenter eller liknande konton, men du vill i slutändan skapa dina egna grupper av hashtags att använda som relaterar till ditt specifika konto.

Alternativet till detta för dig som vill komma igång snabbt och enkelt och få en boost inom ett par timmar annat än att slita hårt i flera veckor och månader, 

Besök vår shop och köp dig förtur med våra effektiva och totalt säkra instagram metoder.